1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 eetl. olie
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
250 gr. grote garnalen,
1 limoen
3 tomaten
3 salamblaadjes
400 ml kokosmelk

haluskan;
boemboe:
4 sjalotten
2 theel. ketumbar
2 eetl. asem
1 theel. jinten
3 cm laos
4 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 theel. trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de schil van de limoen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in partjes en maak de garnalen schoon en pel deze. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met het zout en de suiker. dan de garnalen, de limoenrasp en de tomaten toevoegen en dit nog 4 minuten doorbakken. Vervolgens de asem, de salam en de kokosmelk toevoegen en dit zachtjes gaar laten stoven voor 10 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682