1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 eetl. olie
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
250 gr. grote garnalen,
1 limoen
3 tomaten
3 salamblaadjes
400 ml kokosmelk

haluskan;
boemboe:
4 sjalotten
2 theel. ketumbar
2 eetl. asem
1 theel. jinten
3 cm laos
4 rode lomboks
5 teentjes knoflook
1 theel. trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de schil van de limoen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in partjes en maak de garnalen schoon en pel deze. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met het zout en de suiker. dan de garnalen, de limoenrasp en de tomaten toevoegen en dit nog 4 minuten doorbakken. Vervolgens de asem, de salam en de kokosmelk toevoegen en dit zachtjes gaar laten stoven voor 10 minuten.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531