banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gulai Telur Ikan - curry van viskuit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Telur Ikan
curry van viskuit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr viskuit
2 eetl limoensap
5 eetl olie
1 serehstengel
5 kerrieblad
1/2 pandan blad
500 ml santen asli
2 groene lomboks
2 rode lomboks
1/2 theel zout

Haluskan:
boemboe:
7 gedroogde rawits
2 theel ketumbar
1/2 theel anijszaad
1/2 theel jinten
1 eetl geraspte kokos
2 cm gedroogde belimbing wuluh
4 cm jahe
3 theel knoflook
6 sjalotten
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster het anijszaad droog in een koekepan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Halveer de lomboks Wrijf de kuit in met het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Meng het daarna met de boemboe. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kuit totdat het harder wordt. Voeg dan het pandanblad, de kerrie blaadjes en de sereh toe en bak dit 1 minuut. Dan de santen en de lomboks toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961440