Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Goreng Krecek - Sambal goreng van krecek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Krecek
Sambal goreng van krecek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang tolo (anders oogbonen)
14 rode rawits
6 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
3 salamblad
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel suiker
zout naar smaak
300 gr runderhuid kroepoek (krecek)
3 rode lomboks

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1/2 theel trassi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de bonen halfgaar in water (duurt ongeveer 15 minuten). Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de laos en de rawits toe en bak het geheel nog 2 minuten verder. Dan het zout, de suiker en de kokosmelk toevoegen gevolgd door de lomboks, de bonen en de kroepoek en laat het geheel nog 15 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626