banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Gai Haw Bai Toey - gefrituurde en gemarineerde kip in pandanblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Haw Bai Toey
gefrituurde en gemarineerde kip in pandanblad

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
6 koriander wortels
1 theel witte peper
1/2 theel zout
2 eetl oestersaus
1,5 eetl sesame olie
1 eetl bloem
25 pandan bladeren
olie

erbij:
plum saus of chili saus

Bereiding:

Snijd het vlees in 25 stukken. Wrijf of maal de coriander, de knfoolook, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng dit met de kip, de oestersays, de sesame olie en het bloem en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Verpak elk stukje kip in een pandanblad en vouw het dicht als een pakketje. Verhit in een wok de olie en bak de pakketjes voor 9 minuten en schep het dan uit de wok en laat het uitlekken op keukenpapier. Serveer het met de saus erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491759