banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gai Haw Bai Toey - gefrituurde en gemarineerde kip in pandanblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Haw Bai Toey
gefrituurde en gemarineerde kip in pandanblad

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
6 koriander wortels
1 theel witte peper
1/2 theel zout
2 eetl oestersaus
1,5 eetl sesame olie
1 eetl bloem
25 pandan bladeren
olie

erbij:
plum saus of chili saus

Bereiding:

Snijd het vlees in 25 stukken. Wrijf of maal de coriander, de knfoolook, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng dit met de kip, de oestersays, de sesame olie en het bloem en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Verpak elk stukje kip in een pandanblad en vouw het dicht als een pakketje. Verhit in een wok de olie en bak de pakketjes voor 9 minuten en schep het dan uit de wok en laat het uitlekken op keukenpapier. Serveer het met de saus erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570195