logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gai Haw Bai Toey
gefrituurde en gemarineerde kip in pandanblad

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
5 teentjes knoflook
6 koriander wortels
1 theel witte peper
1/2 theel zout
2 eetl oestersaus
1,5 eetl sesame olie
1 eetl bloem
25 pandan bladeren
olie

erbij:
plum saus of chili saus

Bereiding:

Snijd het vlees in 25 stukken. Wrijf of maal de coriander, de knfoolook, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng dit met de kip, de oestersays, de sesame olie en het bloem en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Verpak elk stukje kip in een pandanblad en vouw het dicht als een pakketje. Verhit in een wok de olie en bak de pakketjes voor 9 minuten en schep het dan uit de wok en laat het uitlekken op keukenpapier. Serveer het met de saus erbij.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154555