Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Dendeng Balado - gebakken rundvlees in een sambal saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Balado
gebakken rundvlees in een sambal saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 limoenen, sap
1 theel zout
olie

Bahan sambal lado:
ingrediënten sambal:
10 rode lomboks, ontpit
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng het vlees met het limoensap en laat het daarna drogen.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees gaar en krokant. Zet apart.
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de pasta voor 5 minuten. Meng dan het limoensap en het gebakken vlees erdoor. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085566