Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dendeng Balado - gebakken rundvlees in een sambal saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Balado
gebakken rundvlees in een sambal saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
2 limoenen, sap
1 theel zout
olie

Bahan sambal lado:
ingrediënten sambal:
10 rode lomboks, ontpit
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng het vlees met het limoensap en laat het daarna drogen.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees gaar en krokant. Zet apart.
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotjes, de knoflook en het zout fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de pasta voor 5 minuten. Meng dan het limoensap en het gebakken vlees erdoor. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017627