banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Bistik Tahu - tahuplakken met ui en ketjap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bistik Tahu
tahuplakken met ui en ketjap
Bahan-bahan;
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
1 ei
1 eetl tarwebloem
1 1/2 eetl rijstemeel
4 eetl ketjap manis
2 eetl rundervet
olie
5 rode uien
3 teentjes knoflook
1/4 theel nootmuskaat
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in 4 plakken. Klop het ei goed op en meng dit met de bloem, het zout, het meel en het vet tot een beslag. Wentel de stukken tahu door het beslag. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de tahu goudgeel. Laat de tahu uitlekken op keukenpapier en giet olie uit de wok/wadjan totdat er nog 4 eetl achterblijven.
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en bak deze in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tahu erbij gevolgd door de overige uien en knoflook. Giet hieriver de ketjap en de nootmuskaat en sudder het zachtjes voor een aantal minuten totdat de ketjap is ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37195085