banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bistik Tahu - tahuplakken met ui en ketjap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bistik Tahu
tahuplakken met ui en ketjap
Bahan-bahan;
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
1 ei
1 eetl tarwebloem
1 1/2 eetl rijstemeel
4 eetl ketjap manis
2 eetl rundervet
olie
5 rode uien
3 teentjes knoflook
1/4 theel nootmuskaat
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in 4 plakken. Klop het ei goed op en meng dit met de bloem, het zout, het meel en het vet tot een beslag. Wentel de stukken tahu door het beslag. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de tahu goudgeel. Laat de tahu uitlekken op keukenpapier en giet olie uit de wok/wadjan totdat er nog 4 eetl achterblijven.
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en bak deze in de wok/wadjan voor 3 minuten. Voeg dan de tahu erbij gevolgd door de overige uien en knoflook. Giet hieriver de ketjap en de nootmuskaat en sudder het zachtjes voor een aantal minuten totdat de ketjap is ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266