1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Singgang Ayam
gekruide geroosterde kip

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (900 gr)
2 serehstengels
6 jerut purut blaadjes
1 kunyit blad
375 ml santen asli (dikke kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
1 eetl zwarte pepperkorrels
4 cm laos
2 cm kunyit
3 cm jahe
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip open en druk deze plat. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en roer in de boemboe en laat dit 3 minuten sudderen. Dan de kip, de jerut purut, de sereh en het kunyit blad toevoegen en het geheel 3 minuten zachtjes laten sudderen. Rooster de kip boven een houtkoolvuurtje in 15 minuten goudbruin en gaar en besprenkel het regelmatig tijdens het roosteren met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382139