banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Botok Tempe - gestoomde gekruide tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Botok Tempe
gestoomde gekruide tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
150 gr geraspte kokos
50 gr udang rebon (gedroogde garnaaltjes)
75 gr peteh bonen
10 rode rawits
150 gr kippenbouillon (zie recept)
bananenblad

Haluskan:
bumbu:
1 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 cm laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de tempe voor 15 minuten en stamp deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week eerst de rebon in water en laat daarna uitlekken. Meng de bumbu met de tempe en de kokos. Meng dan de rebon, de peteh en de rawits erdoor en voeg dan de bouillon toe. Verdeel de massa in 18 porties en wikkel elke portie in bananenblad en vouw deze dicht als een pakketjes. Stoom de pakketjes in 30 minuten gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38051064