banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Botok Tempe - gestoomde gekruide tempe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Botok Tempe
gestoomde gekruide tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe
150 gr geraspte kokos
50 gr udang rebon (gedroogde garnaaltjes)
75 gr peteh bonen
10 rode rawits
150 gr kippenbouillon (zie recept)
bananenblad

Haluskan:
bumbu:
1 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 cm laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de tempe voor 15 minuten en stamp deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week eerst de rebon in water en laat daarna uitlekken. Meng de bumbu met de tempe en de kokos. Meng dan de rebon, de peteh en de rawits erdoor en voeg dan de bouillon toe. Verdeel de massa in 18 porties en wikkel elke portie in bananenblad en vouw deze dicht als een pakketjes. Stoom de pakketjes in 30 minuten gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565547