Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Gulai Ayam Padang - kipcurry uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Ayam Padang
kipcurry uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengra
3 cm lengkuas/laos
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel asam jawa
2 kruidnagels
3 cm kaneel
400 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten, geroosterd
7 lomboks
2 cm kunyit
1/2 theel jinten, geroosterd
2 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel ketumbar, geroosterd
1 theel zout
1 1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de kunyit, de jeruk purut, de serai, de laos, de kruidnagels, de kaneel, de palmsuiker en de asam jawa en breng al roerend aan de kook.
Voeg dan de kip toe en kook de kip gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080760