banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Ayam Lemak - gekruide gestoofde kip in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Ayam Lemak
gekruide gestoofde kip in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten
8 kippendijen
1/2 theel kunyit/kurkuma
2 eetl olie
5 kruidnagels
1 steranijs
3 cm kaneel
2 eetl saus tomat / ketchup
1/2 ui
1 rode tomaat
75 gr doperwten
1 theel zout
500 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm jahe
8 gedroogde chilipepers/lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met de kunyit. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin. Schep het vlees uit de pan, maar bewaar het vet/olie Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in stukjes en de ui in reepjes.
Verhit de pan met het vet/olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagels, de steranijs en de kaneel voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Dan de kip en de saus tomat toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Dan de ui, de tomaat en de doperwten toevoegen en kook het geheel zacht en gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564763