banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Ayam Lemak
gekruide gestoofde kip in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten
8 kippendijen
1/2 theel kunyit/kurkuma
2 eetl olie
5 kruidnagels
1 steranijs
3 cm kaneel
2 eetl saus tomat / ketchup
1/2 ui
1 rode tomaat
75 gr doperwten
1 theel zout
500 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm jahe
8 gedroogde chilipepers/lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met de kunyit. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin. Schep het vlees uit de pan, maar bewaar het vet/olie Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in stukjes en de ui in reepjes.
Verhit de pan met het vet/olie en fruit de bumbu samen met de kruidnagels, de steranijs en de kaneel voor 3 minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Dan de kip en de saus tomat toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus is ingedikt. Dan de ui, de tomaat en de doperwten toevoegen en kook het geheel zacht en gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36651588