1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 2 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Ayam Padang
Padangse kip curry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
750 ml water
200 ml kokosmelk
3 sereh/citroensgras
7 jeruk purut blaadjes
6 kruidnagels
3 kardemon
6 cm kaneel
1/2 steranijs
50 gr palmsuiker
1 1/2 theel asam/tamarinde
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
9 rode lomboks
5 kemiri noten
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
2 theel zout
7 cm laos
3 cm jahe
5 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de jeruk purut, de kruidnagels, de kardemon, de kaneel en de sternaijs voor 5 minuten.
Voeg dan de kip, de palmsuiker en de asam toe en bak de kip rondom bruin en niet meer roze. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan zachtjes 30 minuten laten sudderen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35870080