banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Ayam Rebung - kip/gevogelte curry met bamboe
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Ayam Rebung
kip/gevogelte curry met bamboe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip/gevogelte
440 gr bamboescheuten
5 sjalotten
1 1/2 eetl ketumbar
1 theel trasi
3 cm laos
3 rode rawits
2 theel zout
450 ml santen cair (dunne kokosmelk)
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip/gevogelt in stukken en de bamboe in dunne reepjes. Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de laos en de rawits fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten goudbruin. Voeg dan de ketumbar, de laos, de rawits, de trasi en het zout toe en bak het geheel goudbruin. Dan de kip toevoegen en goed omscheppen. Vervolgens de santen cair toevoegen en het geheel zachtjes 25 minuten laten sudderen. Vervolgens de santen asli toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat de olie vrijkomt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576721