banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 20 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Ayam Rebung
kip/gevogelte curry met bamboe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip/gevogelte
440 gr bamboescheuten
5 sjalotten
1 1/2 eetl ketumbar
1 theel trasi
3 cm laos
3 rode rawits
2 theel zout
450 ml santen cair (dunne kokosmelk)
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip/gevogelt in stukken en de bamboe in dunne reepjes. Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de laos en de rawits fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten goudbruin. Voeg dan de ketumbar, de laos, de rawits, de trasi en het zout toe en bak het geheel goudbruin. Dan de kip toevoegen en goed omscheppen. Vervolgens de santen cair toevoegen en het geheel zachtjes 25 minuten laten sudderen. Vervolgens de santen asli toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat de olie vrijkomt. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248297