Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Pallu Camba Makasar
zoet gebakken kip met aardappel

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 aardappelen
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 foelie
7 kecap manis
2 eetl asamwater
3/4 theel nootmuskaat
1/2 theel zout
1/2 theel peper
750 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de aardappelen in 6 partjes. Verhit in een pan olie en en bak de aardappelen krokant en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de foelie voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed. Bak de kip totdat deze van kleur verandert.
Dan de kecap, de nootmuskaat, de peper, het zout en het asamwater toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Kook het vervolgens op laag vuur verder totdat de kip halfgaar is. Dan de aardappelen toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus indikt. Serveer.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615