banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Pallu Camba Makassar - stoofpotje van kip uit Makassar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pallu Camba Makassar
stoofpotje van kip uit Makassar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 drumsticks/kippedijen
2 aardappelen
1 blok tahu
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blaadjes
5 eetl kecap manis
2 eetl asamwater (2 theel tamarinde + 3 eetl water)
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
600 ml water
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in kleine partjes en de tahu in kleine blokjes. Snijd de sjalotjes fijn en de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de salam voor 3 minuten. Voeg de kip toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, asamwater, zout, peper en nootmuskaat toevoegen en meng alles goed. Vervolgens langzaam het water toevoegen en kook de kip halfgaar. Dan de aardappelen en de tahu toevoegen het kook het geheel zachtjes verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 368 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249277