Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Laksa Johor
mie in dikke vissaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml kokosmelk
125 gr gerapste kokos
600 gr wolfs haring
600 gekookte dikke rijst vermicelli
2 stuks gedroogde asem peul
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
21 gedroogde rawits
2 serehstengels
8 sjalotten
7 cm laos
2 cm kunyit (krukuma)
2 theel trassi
1 theel zwarte peperkorrels

Taburan:
garnering:
150 gr tauge
1 komkommer
munt blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de vis gaar en snijd het in kleine stukjes. Week de rawits in warm water voor 10 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de boemboe, het zout, de asem, the vis en de kokos toe en laat het zachtjes voor 15 minuten sudderen.
Schil de komkommer en rasp deze. Was de tauge. Schep de rijst vermicelli in kommen en garneer deze met de tauge, de komkommer en de munt blaadjes. Schep de saus erover en serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577419