banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Laksa Johor - mie in dikke vissaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Laksa Johor
mie in dikke vissaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 ml kokosmelk
125 gr gerapste kokos
600 gr wolfs haring
600 gekookte dikke rijst vermicelli
2 stuks gedroogde asem peul
1 theel zout

Haluskan:
boemboe:
21 gedroogde rawits
2 serehstengels
8 sjalotten
7 cm laos
2 cm kunyit (krukuma)
2 theel trassi
1 theel zwarte peperkorrels

Taburan:
garnering:
150 gr tauge
1 komkommer
munt blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de vis gaar en snijd het in kleine stukjes. Week de rawits in warm water voor 10 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de boemboe, het zout, de asem, the vis en de kokos toe en laat het zachtjes voor 15 minuten sudderen.
Schil de komkommer en rasp deze. Was de tauge. Schep de rijst vermicelli in kommen en garneer deze met de tauge, de komkommer en de munt blaadjes. Schep de saus erover en serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 316 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074520