logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Dadar Kentang
aardappelomelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 aardappelen
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 eieren
2 eetl. selderie, fijngesneden
4 eetl. olie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombos fijn. Rasp de aardappelen. klop de eieren op en meng alles goed door elkaar. Verhit in een koekenpan de olie en schep daarop het mengsel in apartje porties. Bak het mengsel gaar en goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 154 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180331