Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Kentang - aardappelomelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Kentang
aardappelomelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 aardappelen
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
4 eieren
2 eetl. selderie, fijngesneden
4 eetl. olie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombos fijn. Rasp de aardappelen. klop de eieren op en meng alles goed door elkaar. Verhit in een koekenpan de olie en schep daarop het mengsel in apartje porties. Bak het mengsel gaar en goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746