Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
1 Comment
Bakwan Jagung
gekruide maiskoekjes (beignet)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 maiskolven
150 gr bloem
75 gr rijstmeel
2 talkjes selderij
2 lente-uitjes
3 eieren
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 1/2 theel zout
1 theel peper
1 rode lombok
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van de kolven. Hak de selderij, de lente-ui en de lombok fijn en snijd de sjalotjs en de knoflook zeer fijn. Meng van alle ingrediënten een dik beslag.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het beslag en bak het aan beide zijden goudbruin (3 mi nuten aan elke kant). Laat het daarna uitlekken en serveer het met chili saus.
 
beslag is voldoende voor 40 stuks.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chantal · 5 years ago
    Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen :D

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577445