banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Bakwan Jagung - gekruide maiskoekjes (beignet)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakwan Jagung
gekruide maiskoekjes (beignet)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 maiskolven
150 gr bloem
75 gr rijstmeel
2 talkjes selderij
2 lente-uitjes
3 eieren
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 1/2 theel zout
1 theel peper
1 rode lombok
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van de kolven. Hak de selderij, de lente-ui en de lombok fijn en snijd de sjalotjs en de knoflook zeer fijn. Meng van alle ingrediënten een dik beslag.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het beslag en bak het aan beide zijden goudbruin (3 mi nuten aan elke kant). Laat het daarna uitlekken en serveer het met chili saus.
 
beslag is voldoende voor 40 stuks.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chantal · 3 years ago
    Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen 7cdeb

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568788