1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakwan Jagung
gekruide maiskoekjes (beignet)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 maiskolven
150 gr bloem
75 gr rijstmeel
2 talkjes selderij
2 lente-uitjes
3 eieren
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 1/2 theel zout
1 theel peper
1 rode lombok
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van de kolven. Hak de selderij, de lente-ui en de lombok fijn en snijd de sjalotjs en de knoflook zeer fijn. Meng van alle ingrediënten een dik beslag.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het beslag en bak het aan beide zijden goudbruin (3 mi nuten aan elke kant). Laat het daarna uitlekken en serveer het met chili saus.
 
beslag is voldoende voor 40 stuks.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Chantal

    Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen :D

    0 Like Short URL:

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969