banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon 1 Comment
Bakwan Jagung - gekruide maiskoekjes (beignet)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bakwan Jagung
gekruide maiskoekjes (beignet)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 maiskolven
150 gr bloem
75 gr rijstmeel
2 talkjes selderij
2 lente-uitjes
3 eieren
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 1/2 theel zout
1 theel peper
1 rode lombok
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de maiskorrels van de kolven. Hak de selderij, de lente-ui en de lombok fijn en snijd de sjalotjs en de knoflook zeer fijn. Meng van alle ingrediënten een dik beslag.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van het beslag en bak het aan beide zijden goudbruin (3 mi nuten aan elke kant). Laat het daarna uitlekken en serveer het met chili saus.
 
beslag is voldoende voor 40 stuks.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chantal · 2 years ago
    Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen 7cdeb

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39357806