banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bakwan Taoge
gebakken tauge/garnalen koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bloem
1/4 theel baking soda
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 ei
150 ml santen cair (dunne kokosmelk)
250 gr tauge
250 gr garnalen
2 lente uitjes
2 stengels bleekselderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de lenteui en de bleekselderij zeer fijn. Hak 250 gr garnalen zeer fijn. Klop het ei op. Meng de bloem, de baking soda, het zout, de knoflook de peper en het ei. Meng hierdoor de santen tot een glad beslag. Voeg dan de tauge, de gehakte garnalen, de lenteui en de bleekselderij toe.
Verhit in een wok/wadjan de olie. Neem een ronde juslepel en verhit deze in de olie. Vul de lepel met het beslag en leg daar 2 garnalen op. Leg de lepel weer terug in de olie en als de bakwan wat stevig is geworden, laar her uit de lepel glijden en bak het vervolgens goudbruin. Laat de bakwan uitlekken op keukenpapier en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36337908