1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bakwan Taoge
gebakken tauge/garnalen koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bloem
1/4 theel baking soda
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 ei
150 ml santen cair (dunne kokosmelk)
250 gr tauge
250 gr garnalen
2 lente uitjes
2 stengels bleekselderij
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de lenteui en de bleekselderij zeer fijn. Hak 250 gr garnalen zeer fijn. Klop het ei op. Meng de bloem, de baking soda, het zout, de knoflook de peper en het ei. Meng hierdoor de santen tot een glad beslag. Voeg dan de tauge, de gehakte garnalen, de lenteui en de bleekselderij toe.
Verhit in een wok/wadjan de olie. Neem een ronde juslepel en verhit deze in de olie. Vul de lepel met het beslag en leg daar 2 garnalen op. Leg de lepel weer terug in de olie en als de bakwan wat stevig is geworden, laar her uit de lepel glijden en bak het vervolgens goudbruin. Laat de bakwan uitlekken op keukenpapier en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538