Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Cah Pokcoy Asin Taoge - gestoofde gekruide pokcoy met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Pokcoy Asin Taoge
gestoofde gekruide pokcoy met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pokcoy/caisim/choisam
200 gr tahu
100 gr tauge
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 salam blad
5 ebi, geweekt
1 eetl vissaus
1/4 theel zout
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pokcoy in dunne reepjes, de tahu in kleine blokjes, de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de lomboks en de salam voor 2 minuten. Voeg dan de ebi en de tahu toe en meng goed. Dan de pokcoy en de tauge toevoegen en bak het al roerend totdat het zacht is geworden.
Dan de vissaus, het zout en het water toevoegen en kook totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790