Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Cah Pokcoy Asin Taoge - gestoofde gekruide pokcoy met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Pokcoy Asin Taoge
gestoofde gekruide pokcoy met tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pokcoy/caisim/choisam
200 gr tahu
100 gr tauge
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 salam blad
5 ebi, geweekt
1 eetl vissaus
1/4 theel zout
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de pokcoy in dunne reepjes, de tahu in kleine blokjes, de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de lomboks en de salam voor 2 minuten. Voeg dan de ebi en de tahu toe en meng goed. Dan de pokcoy en de tauge toevoegen en bak het al roerend totdat het zacht is geworden.
Dan de vissaus, het zout en het water toevoegen en kook totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735