Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Pare Bawing Putih - gebakken komkommer met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Pare Bawing Putih
gebakken komkommer met knoflook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pare/bitterkomkommer (300 gr)
2 eetl zout
1/4 theel zout
1/2 theel vissaus
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
2 rode lomboks

Taburan:
garnering:
2 eetl gebakken knoflook, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de pare en ontpit deze. Snijd de pare in dunne plakjes en bestrooi het met 1 eetl zout. Wacht 5 minuten en pers uit. spoel af en laat uitlekken. Herhaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de pare toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de vissaus en het water toevoegen. Meng alles goed en bak totdat het vocht geabsorbeerd is. Bestrooi het met de gebakken knoflook.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030369