Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Cah Pare Bawing Putih - gebakken komkommer met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Pare Bawing Putih
gebakken komkommer met knoflook

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pare/bitterkomkommer (300 gr)
2 eetl zout
1/4 theel zout
1/2 theel vissaus
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1/2 theel trassi
2 rode lomboks

Taburan:
garnering:
2 eetl gebakken knoflook, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de pare en ontpit deze. Snijd de pare in dunne plakjes en bestrooi het met 1 eetl zout. Wacht 5 minuten en pers uit. spoel af en laat uitlekken. Herhaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de pare toe en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de vissaus en het water toevoegen. Meng alles goed en bak totdat het vocht geabsorbeerd is. Bestrooi het met de gebakken knoflook.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248485