banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Oyong Teri Nasi - gebakken pompoen met ansjovis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Oyong Teri Nasi
gebakken pompoen met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr ikan teri nasi, gebakken
4 oyong (pompoen)
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
8 groene rawits
2 rode lomboks
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 tomaat
1 takje bieslook
1/2 theel zout
1/2 theel palsmuiker
1/4 theel peper
150 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in stukjes. Hak de knoflook fijn en en snijd de rawits, de lomboks en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de bieslook in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits, de lomboks, de salam, de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de oyong en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de ikan teri nasi, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de bieslook erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565496