Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Tumis Oyong Teri Nasi - gebakken pompoen met ansjovis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Oyong Teri Nasi
gebakken pompoen met ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr ikan teri nasi, gebakken
4 oyong (pompoen)
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
8 groene rawits
2 rode lomboks
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 tomaat
1 takje bieslook
1/2 theel zout
1/2 theel palsmuiker
1/4 theel peper
150 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in stukjes. Hak de knoflook fijn en en snijd de rawits, de lomboks en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de bieslook in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits, de lomboks, de salam, de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de oyong en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de ikan teri nasi, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de bieslook erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411046