gekruide groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kokos
500 gr moeras/water spinazie (kangkung)
3 aubergines
100 gr taugé
3 citroenen (sap)
zout naar smaak
2000 ml water
Halsukan;
boemboe:
2 rode lomboks
11 rawits
6 teentjes knoflook
3 cm kencur
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos bruin in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de spinazie grof en kook deze in het water voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. blancheer de tauge in het water met het zout en laat ook dit uitlekken. Snijd de aubergines in stukjes. Meng daarna de groente door elkaar. Meng het citroensap en de kokos door de boemboe en strooi deze over de groenten.
ingrediënten:
150 gr kokos
500 gr moeras/water spinazie (kangkung)
3 aubergines
100 gr taugé
3 citroenen (sap)
zout naar smaak
2000 ml water
Halsukan;
boemboe:
2 rode lomboks
11 rawits
6 teentjes knoflook
3 cm kencur
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos bruin in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de spinazie grof en kook deze in het water voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. blancheer de tauge in het water met het zout en laat ook dit uitlekken. Snijd de aubergines in stukjes. Meng daarna de groente door elkaar. Meng het citroensap en de kokos door de boemboe en strooi deze over de groenten.