Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Serombotan - gekruide groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Serombotan
gekruide groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kokos
500 gr moeras/water spinazie (kangkung)
3 aubergines
100 gr taugé
3 citroenen (sap)
zout naar smaak
2000 ml water

Halsukan;
boemboe:
2 rode lomboks
11 rawits
6 teentjes knoflook
3 cm kencur
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos bruin in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de spinazie grof en kook deze in het water voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. blancheer de tauge in het water met het zout en laat ook dit uitlekken. Snijd de aubergines in stukjes. Meng daarna de groente door elkaar. Meng het citroensap en de kokos door de boemboe en strooi deze over de groenten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451