logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Serombotan
gekruide groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kokos
500 gr moeras/water spinazie (kangkung)
3 aubergines
100 gr taugé
3 citroenen (sap)
zout naar smaak
2000 ml water

Halsukan;
boemboe:
2 rode lomboks
11 rawits
6 teentjes knoflook
3 cm kencur
2 theel. trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de kokos bruin in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Snijd de spinazie grof en kook deze in het water voor 10 minuten en laat het daarna uitlekken. blancheer de tauge in het water met het zout en laat ook dit uitlekken. Snijd de aubergines in stukjes. Meng daarna de groente door elkaar. Meng het citroensap en de kokos door de boemboe en strooi deze over de groenten.

Add comment

Submit

who is online

We have 30 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160925