Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kkakdugi 깍두기 -  kimchi van radijsjes/daikon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kkakdugi 깍두기  
kimchi van radijsjes/daikon

Ingrediënten:
4 daikon / rammenas, elk 800 gr
18 lenteuitjes
18 stengels waterkers
175 gr gochugaru
4 eetl gezouten garnalen
1 bol knoflook
8 cm jahe
4 eetl zeezout
1 eetl suiker
1 5 liter glazen fles
 
Bereiding:
Schil de daikon en snijd deze in blokjes van 2 cm. Voeg 1 eetl zeezout en de suiker toe en marineer het voor tenminste 1 uur. Snijd de lenteui en de waterkers in stukjes van 3 cm. Stamp de garnalen fijn. Snijd de garnalen en de jahe fijn. 
Meng de gochugaru door de daikon. Meng de knoflook, de jahe, de garnalen en het zeezout door de daikon. Meng de lenteui en de waerkers erdoor en schep alles in de fles.
Druk alles goed aan en sluit de fles. Laat de fles voor tenminste 4 dagen op kamertemperatuur staan voordat het gebruikt wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820