Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Kkakdugi 깍두기 -  kimchi van radijsjes/daikon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kkakdugi 깍두기  
kimchi van radijsjes/daikon

Ingrediënten:
4 daikon / rammenas, elk 800 gr
18 lenteuitjes
18 stengels waterkers
175 gr gochugaru
4 eetl gezouten garnalen
1 bol knoflook
8 cm jahe
4 eetl zeezout
1 eetl suiker
1 5 liter glazen fles
 
Bereiding:
Schil de daikon en snijd deze in blokjes van 2 cm. Voeg 1 eetl zeezout en de suiker toe en marineer het voor tenminste 1 uur. Snijd de lenteui en de waterkers in stukjes van 3 cm. Stamp de garnalen fijn. Snijd de garnalen en de jahe fijn. 
Meng de gochugaru door de daikon. Meng de knoflook, de jahe, de garnalen en het zeezout door de daikon. Meng de lenteui en de waerkers erdoor en schep alles in de fles.
Druk alles goed aan en sluit de fles. Laat de fles voor tenminste 4 dagen op kamertemperatuur staan voordat het gebruikt wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598