banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Khiaw Waan Nuea
groene sambal met rundvlees
Ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 theel zout
1/2 theel witte peper
50 ml olie
50 gr groene sambal
750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel suiker
1 theel vissaus (nam pla)
25 ml lichte sojasaus
1 groene lombok
zoete basilicumbladeren
korianderbladeren
limebladeren

bereiding:
Snijd het vlees in reeppjes. Meng het zout met de peper en wrijf daarmee het vlees in. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sambal voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit 3 minunten. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en als het kookt de suiker, de vissaus en de sojasaus toevoegen en alles 40 minuten zachtjes laten stoven. Snijd de lombok, de basilicum-, de koriander,- en limeblaadjes fijn en meng alles goed doorelkaar. Voeg dit bij het vlees en laat nog 2 minuten stoven, serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39801459