banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi siram sapi
gele mie met ossenhaas

Bahan-bahan mie:
ingrediënten:
200 gr mi kuning (eiernoodles), gekookt
1 eetl knoflook olie
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
 
Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
100 gr ossenhaas
5 bakso sapi (kalfsvlees balletjes)
1/2 eetl kecap asin
1 theel vissaus
5 caisim stengels
100 gr tauge
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 eetl maizena + 2 eetl water
1 lenteui
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mie met de olie, de kecap en de peper. Snijd het vlees in dunne plakken en de bakso in vieren. Snijd de caisim in stukken en de lenteui in stukjes. Los de maizena op in het water. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit kort. Dan de bakso toevoegen gevolgd door de caisim en de tauge en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper en het zout toe. Voeg het water toe en kook alles gaar. Bind de saus met de maizena en laat dit indikken. Giet het geheel over de mie en serveer.
 
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36620957