banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Mi siram sapi - gele bami met ossenhaas
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi siram sapi
gele mie met ossenhaas

Bahan-bahan mie:
ingrediënten:
200 gr mi kuning (eiernoodles), gekookt
1 eetl knoflook olie
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
 
Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
100 gr ossenhaas
5 bakso sapi (kalfsvlees balletjes)
1/2 eetl kecap asin
1 theel vissaus
5 caisim stengels
100 gr tauge
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 eetl maizena + 2 eetl water
1 lenteui
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mie met de olie, de kecap en de peper. Snijd het vlees in dunne plakken en de bakso in vieren. Snijd de caisim in stukken en de lenteui in stukjes. Los de maizena op in het water. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit kort. Dan de bakso toevoegen gevolgd door de caisim en de tauge en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper en het zout toe. Voeg het water toe en kook alles gaar. Bind de saus met de maizena en laat dit indikken. Giet het geheel over de mie en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568788