banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Mi siram sapi
gele mie met ossenhaas

Bahan-bahan mie:
ingrediënten:
200 gr mi kuning (eiernoodles), gekookt
1 eetl knoflook olie
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
 
Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
100 gr ossenhaas
5 bakso sapi (kalfsvlees balletjes)
1/2 eetl kecap asin
1 theel vissaus
5 caisim stengels
100 gr tauge
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 eetl maizena + 2 eetl water
1 lenteui
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mie met de olie, de kecap en de peper. Snijd het vlees in dunne plakken en de bakso in vieren. Snijd de caisim in stukken en de lenteui in stukjes. Los de maizena op in het water. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit kort. Dan de bakso toevoegen gevolgd door de caisim en de tauge en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper en het zout toe. Voeg het water toe en kook alles gaar. Bind de saus met de maizena en laat dit indikken. Giet het geheel over de mie en serveer.
 
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252471