Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Mi siram sapi - gele bami met ossenhaas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mi siram sapi
gele mie met ossenhaas

Bahan-bahan mie:
ingrediënten:
200 gr mi kuning (eiernoodles), gekookt
1 eetl knoflook olie
1 eetl kecap asin
1/2 theel peper
 
Bahan-bahan kuah:
ingrediënten saus:
1 ui
3 teentjes knoflook
100 gr ossenhaas
5 bakso sapi (kalfsvlees balletjes)
1/2 eetl kecap asin
1 theel vissaus
5 caisim stengels
100 gr tauge
1/2 theel zout
1/2 theel peper
500 ml water
2 eetl maizena + 2 eetl water
1 lenteui
1 theel sesamolie
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de mie met de olie, de kecap en de peper. Snijd het vlees in dunne plakken en de bakso in vieren. Snijd de caisim in stukken en de lenteui in stukjes. Los de maizena op in het water. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit kort. Dan de bakso toevoegen gevolgd door de caisim en de tauge en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper en het zout toe. Voeg het water toe en kook alles gaar. Bind de saus met de maizena en laat dit indikken. Giet het geheel over de mie en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184547