Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Serikaya -  cake kokos/suiker

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Serikaya
cake kokos/suiker
Bahan-bahan:
Ingredienten:
300 ml kokosmelk
250 gr. witte basterdsuiker
125 gr. geraspte gula jawa (palmsuiker)
25 gr boter
6 eieren
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de gula jawa in het water net zolang totdat de suiker is opgelost. Laat dan de siroop afkoelen. Klop de eieren stevig op en klop dan de kokosmelk erdoorheen gevolgd door de suikersiroop zodat het geheel een beslag wordt.
Vet een bakvorm in en schep het beslag in de vorm. Stoom de cake in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582