zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus
- Gule Pare - gestoofde bitterkomkommer
- Asem Kemamah Atjeh - sambal stokvis
- Serabi - Flensjes met zoete kokosmelksaus
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Semur Kambing Giling Kacang Merah - gehaktballetjes met rode kidney bonen
- Babi guling - Geroosterd speenvarken
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Gochujang Saewu Gui - pittig geroosterde sate van garnalen
Serikaya - cake kokos/suiker


Serikaya
cake kokos/suiker
cake kokos/suiker
Bahan-bahan:
Ingredienten:
300 ml kokosmelk
250 gr. witte basterdsuiker
125 gr. geraspte gula jawa (palmsuiker)
25 gr boter
6 eieren
150 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de gula jawa in het water net zolang totdat de suiker is opgelost. Laat dan de siroop afkoelen. Klop de eieren stevig op en klop dan de kokosmelk erdoorheen gevolgd door de suikersiroop zodat het geheel een beslag wordt.
Vet een bakvorm in en schep het beslag in de vorm. Stoom de cake in 30 minuten gaar.
Ingredienten:
300 ml kokosmelk
250 gr. witte basterdsuiker
125 gr. geraspte gula jawa (palmsuiker)
25 gr boter
6 eieren
150 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de gula jawa in het water net zolang totdat de suiker is opgelost. Laat dan de siroop afkoelen. Klop de eieren stevig op en klop dan de kokosmelk erdoorheen gevolgd door de suikersiroop zodat het geheel een beslag wordt.
Vet een bakvorm in en schep het beslag in de vorm. Stoom de cake in 30 minuten gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.