Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Serikaya -  cake kokos/suiker

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Serikaya
cake kokos/suiker
Bahan-bahan:
Ingredienten:
300 ml kokosmelk
250 gr. witte basterdsuiker
125 gr. geraspte gula jawa (palmsuiker)
25 gr boter
6 eieren
150 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verwarm de gula jawa in het water net zolang totdat de suiker is opgelost. Laat dan de siroop afkoelen. Klop de eieren stevig op en klop dan de kokosmelk erdoorheen gevolgd door de suikersiroop zodat het geheel een beslag wordt.
Vet een bakvorm in en schep het beslag in de vorm. Stoom de cake in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110484