Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Serumpun - pastinaak koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Serumpun
pastinaak koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bengkuang (jicama of pastinaak)
100 gr bloem
1 eigeel
1 lentje ui
1 theel zout
1/2-1 theel peper
1/2 theel suiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bengkuang in reepjes. Klop het eigeel op. Snijd het groen van de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak telkens een eetl van het mengsel goudbruin en druk het een beetje plat. Laat uitlekken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903