1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Serumpun
pastinaak koekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bengkuang (jicama of pastinaak)
100 gr bloem
1 eigeel
1 lentje ui
1 theel zout
1/2-1 theel peper
1/2 theel suiker
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bengkuang in reepjes. Klop het eigeel op. Snijd het groen van de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak telkens een eetl van het mengsel goudbruin en druk het een beetje plat. Laat uitlekken en serveer.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905