Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Bidh-Dheng Pokak Madura - gekruide drank uit Madura

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bidh-Dheng Pokak Madura
gekruide drank uit Madura

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
100 gr jahe
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
6 cm kaneel
4 kruidnagels
2 steranijs
1/2 theel peperkorrels
100 gr palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de jahe en kneuse het evenals de sereh. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat het daarna nog 5 minuten zachtjes sudderen en dan nog 10 minuten trekken.
Zeef de drank tijdens het inschenken, kan zowel koud als warm gedronken worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936676