zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Kimchi Kongnamul Guk - tauge soep met kimchi
- Sop ekor sapi - ossestaartsoep
- Nasi Goreng 2
- Unti
- Cakalang Suwir Manado - warme tonijnsalade uit Manado
- Rundvlees met aardappelen
- Lempeng Pisang - bananenflensjes
- Empal pedis - droogggebakken vlees
- Sayur Lembayung - Sajoer van vis met kousenband
- Gulai Buluh Udang - Garnalen met bamboe curry
Bidh-Dheng Pokak Madura - gekruide drank uit Madura


Bidh-Dheng Pokak Madura
gekruide drank uit Madura
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
100 gr jahe
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
6 cm kaneel
4 kruidnagels
2 steranijs
1/2 theel peperkorrels
100 gr palmsuiker
Cara membuat:
bereiding:
Schil de jahe en kneuse het evenals de sereh. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat het daarna nog 5 minuten zachtjes sudderen en dan nog 10 minuten trekken.
Zeef de drank tijdens het inschenken, kan zowel koud als warm gedronken worden.
gekruide drank uit Madura
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
100 gr jahe
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
6 cm kaneel
4 kruidnagels
2 steranijs
1/2 theel peperkorrels
100 gr palmsuiker
Cara membuat:
bereiding:
Schil de jahe en kneuse het evenals de sereh. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Laat het daarna nog 5 minuten zachtjes sudderen en dan nog 10 minuten trekken.
Zeef de drank tijdens het inschenken, kan zowel koud als warm gedronken worden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.