banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 19 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kariwang - gekookte mais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kariwang
gekookte mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje pompoenbladeren (daun labu)
3 courgettebloemen (bunga labu)
1 bosje zoete-aardappelbladeren
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kencur
7 rawits
1 kg maïsgruis
500 ml heet water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kneus de gember en de kencur en snijd de lomboks grof. Snijd de bladeren en de bloemen grof. Verhit een pan met water en kook de mais half gaar. Voeg dan de bloemen, de gember, de kencur, de bladeren en zout naar smaak toe en stoof dit 8 minuten. Voeg dan de aardappelenbladeren toe en stoof alles verder voor 6 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40113940