Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kariwang - gekookte mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kariwang
gekookte mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje pompoenbladeren (daun labu)
3 courgettebloemen (bunga labu)
1 bosje zoete-aardappelbladeren
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kencur
7 rawits
1 kg maïsgruis
500 ml heet water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kneus de gember en de kencur en snijd de lomboks grof. Snijd de bladeren en de bloemen grof. Verhit een pan met water en kook de mais half gaar. Voeg dan de bloemen, de gember, de kencur, de bladeren en zout naar smaak toe en stoof dit 8 minuten. Voeg dan de aardappelenbladeren toe en stoof alles verder voor 6 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 269 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896