logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tino Ransa
gestoofd varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkenslappen*
3 rode lomboks
1 theel zout
150 ml water
2 sjalotten
2 tomaten
1 bosje selderij
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 serehstengel
1 cm laos
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes, de sjalotten, de tomaten en de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de lomboks voor 8 minuten. Voeg dan de boemboe, de sjalotten, het zout en de selderij toe en bak dit nog voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten en het water toe en stoof het gerecht dan nog voor 15 minuten totdat het vlees gaar is.

* kan ook vervangen worden door krabbetjes

Add comment

Submit

who is online

We have 129 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392367