logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tinaransay
menadonees varkenvlees met gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr varkensvlees
6 cm gember
4 rode lomboks
3 sjalotten
5 jeruk purut blaadjes
2 kunyit blad
3 serehstengels, gekneusd
1/2 theel zout
2 eetl olie
4 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Ontpit de lomboks. Wrijf of maal de gember, de lomboks en de sjalotten fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, de sereh, het kunyitblad, de jerut purut en het zout toe en bak dit voor 3 minuten.Dan het water toevoegen en het geheel afgesloten 5 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 34 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160769