Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tin ai babi - Gestoofd gekruid varkensorgaanvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tin ai babi


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr varkensorgaanvlees
9 jeruk purutblaadjes
3 preien
100 ml varkensbloed
zout naar smaak
bamboestok/bananenblad

Halsukan:
boemboe:
6 rode lomboks
12 rawits
6 sjalotten
6 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels

Cara membuat:
Bereiding:
Onpit de lomboks en kook deze eerst samen met de rawits voor 5 minuten in water. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes, de prei in kleine ringetjes en de jerut purut zeer fijn. Meng alle ingrediënten vervolgens door elkaar en verpak het mengsel in een bamboestok of bananenblad. Rooster het pakketje/stok boven een houtskoolvuurtje in 60 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030194