Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tim nyat nyat
Gestoofd varkensvlees in uien saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
olie
300 ml water
5 salamblad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. trasi bakar
1 theel. zwarte peper
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan het water, het zout en de salam toe en stoof het vervolgens in 35 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747