Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tim nyat nyat - Gestoofd varkensvlees in uien saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tim nyat nyat
Gestoofd varkensvlees in uien saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
olie
300 ml water
5 salamblad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. trasi bakar
1 theel. zwarte peper
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan het water, het zout en de salam toe en stoof het vervolgens in 35 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903