logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Hagape daging
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
900 gr rundvlees
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
175 ml dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr kokos,
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 1/2 theel. ketumbar
1 theel. jinten
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelstenen. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin en dan de sereh toevoegen. Giet de kokosmelk, de kokos en zout naar smaak toe en stoof het vlees zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154661