banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dakdoritang 닭도리탕 - pittige stoofpot met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dakdoritang 닭도리탕
pittige stoofpot met kip

Ingrediënten:
1400 gr kipdelen
300 gr aardappelen
2 wortelen
1 sjalot
6 teentjes knoflook
6 cm jahe
2 lenteuitjes
1 eetl sesamolie
1 theel sesamzaad
250 ml water
 
ingrediënten saus:
2 eetl gochugaru (rode pepervlokken)
1 eetl plamsuiker
4 eetl kecap / sojasaus
2 eetl rijstwijn / miren
1 eetl honing
2 eetl gochujang (rode peper pasta)
1/2 theel peper
 
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de aardappelen in blokken, de wortelen en de sjalot grof, rasp de jahe en snijd de lenteui in grove stukken.
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Voeg het vlees, de aardappelen, de wortelen, de sjalot, de knoflook en de jahe in een pan en meng de saus erdoor. Giet het water erbij en breng de pan aan de kook en laat dit 30 minuten afgesloten sudderen. Verwijder de deksel en laat de saus zachtjes indikken gedurende 10 minuten. Schep dan de lenteuitjes, de sesamolie en het sesamzaad erdoor.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303175