Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Dakdoritang 닭도리탕 - pittige stoofpot met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dakdoritang 닭도리탕
pittige stoofpot met kip

Ingrediënten:
1400 gr kipdelen
300 gr aardappelen
2 wortelen
1 sjalot
6 teentjes knoflook
6 cm jahe
2 lenteuitjes
1 eetl sesamolie
1 theel sesamzaad
250 ml water
 
ingrediënten saus:
2 eetl gochugaru (rode pepervlokken)
1 eetl plamsuiker
4 eetl kecap / sojasaus
2 eetl rijstwijn / miren
1 eetl honing
2 eetl gochujang (rode peper pasta)
1/2 theel peper
 
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de aardappelen in blokken, de wortelen en de sjalot grof, rasp de jahe en snijd de lenteui in grove stukken.
Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar. Voeg het vlees, de aardappelen, de wortelen, de sjalot, de knoflook en de jahe in een pan en meng de saus erdoor. Giet het water erbij en breng de pan aan de kook en laat dit 30 minuten afgesloten sudderen. Verwijder de deksel en laat de saus zachtjes indikken gedurende 10 minuten. Schep dan de lenteuitjes, de sesamolie en het sesamzaad erdoor.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205