Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Pong Teh  - smoor van kip met aardappelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Pong Teh
smoor van kip met aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 eetl olie
4 eetl tauco
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
5 aardappelen
1 theel zout
750 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 18 stukjes. Wrijf of maal de sjalotjes en de knoflook tot een grove pasta. Snijd de aardappelen in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tauco, de keacp manis en de palmsuiker toe en roer totdat de palmsuiker is opgelost.
Dan de kip en de aardappelen toevoegen samen met het water en breng aan de kook. Laat het geheel 75 minuten zachtjes sudderen en voeg dan het zout en de kecap asin toe en meng goed. Nog even laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865