banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 20 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pop Padang
gebakken kip met sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 haantje
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel limoensap
400 ml kokoswater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel zout

Bahan Sambal:
ingrediënten sambal:
5 rode lomboks
2 sjalotjes
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het haantje in 4 delen en verwijder de huid. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de kip, de bumbu, de salam, de laos en het limoensap en kook de kip gaar. Schep de kip uit de pan en laat uitlekken.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin. Serveer met de sambal.

Sambal:
Verhit in een pan het water en kook de lomboks, de sjalotjes en de tomaat gaar. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36248410