banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Pop Padang - gebakken kip met sambal uit Padang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pop Padang
gebakken kip met sambal uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 haantje
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel limoensap
400 ml kokoswater
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel zout

Bahan Sambal:
ingrediënten sambal:
5 rode lomboks
2 sjalotjes
1 tomaat
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het haantje in 4 delen en verwijder de huid. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de kip, de bumbu, de salam, de laos en het limoensap en kook de kip gaar. Schep de kip uit de pan en laat uitlekken.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin. Serveer met de sambal.

Sambal:
Verhit in een pan het water en kook de lomboks, de sjalotjes en de tomaat gaar. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269