Recente reacties

Ilona Van den akker 21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
yum bai yor - mengkudu salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

yum bai yor
mengkudu salade


Ingredienten:
100 gr mengkudu blad (indian mulberry)
2 eetl palmsuiker
2 eetl vissaus
2 eetl limoensap
3 sjalotjes
6 rode rawits
150 gr gegrilde makreel
1 eetl geroosterde pinda's, gehakt
water

bereiding:
Blancheer de blaadjes kort in kokend water en dompel deze dan in koud water. Laten uitlekken en verwijder de nerf. Snijd de sjalotjes en de rawits fijn.Meng de palmsuiker, de vissaus en het limoensap totdat de suiker is opgelost. Meng dit door de blaadjes samen met de sjalotjes, de rawits, de makreel en besprenkel het met de pinda's en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275868