zoeken
Recente reacties

21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Phat phak mangsawirat - Roergebakken paddestoelen en groenten
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Pad Thai - gebakken thaise mie
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Bala gudeg - rundvlees met nangka
- Tum Kha Gai - pittige soep met kip en kokosmelk
- Geotjeori - groene salade
- Sambal Cabe Ijo Padang - groene sambal uit Padang
- Gegrilde kip met citroengras
- Jangan menir - spinazie en mais
yum bai yor - mengkudu salade


yum bai yor
mengkudu salade
Ingredienten:
100 gr mengkudu blad (indian mulberry)
2 eetl palmsuiker
2 eetl vissaus
2 eetl limoensap
3 sjalotjes
6 rode rawits
150 gr gegrilde makreel
1 eetl geroosterde pinda's, gehakt
water
bereiding:
Blancheer de blaadjes kort in kokend water en dompel deze dan in koud water. Laten uitlekken en verwijder de nerf. Snijd de sjalotjes en de rawits fijn.Meng de palmsuiker, de vissaus en het limoensap totdat de suiker is opgelost. Meng dit door de blaadjes samen met de sjalotjes, de rawits, de makreel en besprenkel het met de pinda's en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.