Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soto Bandung - Rundvleessoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soto Bandung
Rundvleessoep
Bahan-bahan;
ingrediënten;
500 gr rundvlees
500 gr runderschenkel
2000 ml water
1 kleine rettich
50 gr kedelebonen
1/2 blok tahu/tofu
olie
1/2 thee witte peper
zout naar smaak
3 bosuitjes
3 takjes selderieblad

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook

Taburan;
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
emping goreng

Cara membuat;
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes voor 1 1/2 uur in het water en snijd het daarna in stukjes. Kook de rettich in 15 minuten gaar en snijd deze in plakjes. Kook de bonen voor 10 minuten. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de bosuitjes en de selderie in stukjes. Verhit in een wok voldoende olie en bak hierin de bonen gaar en de tahu goudbruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rettich, de tahu, de peper, het zout en het vlees en stoof dit zachtjes voor 5-10 minuten. Verdeel de bosui en de selderie over de kommen/borden en giet hierover de soep en bestrooi deze met de bawang goreng, de bonen en de emping en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367