banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Bandung
Rundvleessoep
Bahan-bahan;
ingrediënten;
500 gr rundvlees
500 gr runderschenkel
2000 ml water
1 kleine rettich
50 gr kedelebonen
1/2 blok tahu/tofu
olie
1/2 thee witte peper
zout naar smaak
3 bosuitjes
3 takjes selderieblad

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook

Taburan;
garnering:
2 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
emping goreng

Cara membuat;
Bereiding:
Kook het vlees zachtjes voor 1 1/2 uur in het water en snijd het daarna in stukjes. Kook de rettich in 15 minuten gaar en snijd deze in plakjes. Kook de bonen voor 10 minuten. Snijd de tahu in blokjes. Snijd de bosuitjes en de selderie in stukjes. Verhit in een wok voldoende olie en bak hierin de bonen gaar en de tahu goudbruin. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dit toe aan de bouillon samen met de rettich, de tahu, de peper, het zout en het vlees en stoof dit zachtjes voor 5-10 minuten. Verdeel de bosui en de selderie over de kommen/borden en giet hierover de soep en bestrooi deze met de bawang goreng, de bonen en de emping en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253979