Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Madumongso  - hongingzoete kroketjes van zwarte ketan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Madumongso
hongingzoete kroketjes van zwarte ketan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr tape ketan hitam
160 gram gula merah
50 gram kristalsuiker
1 pandan blad
750 ml dikke kokosmelk (santen asli)
vetvrij papier

Cara membuat:
bereiding:
Voeg de suikers bij de kokosmelk en breng het aan de kook. Dan voorzichtig de ketan toevoegen en dit zachtjes laten inkoken totdat het vocht verdampt is. Laat grotendeels afkoelen en maak van de massa kleine rolletjes die je in vetvrij papier oprolt.
Het kan zo gegeten worden maar ook nog eerst gestoomd worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 265 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251644