banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Sawi Dan Jagung Pipil - gebakken kool met mais
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Sawi Dan Jagung Pipil
gebakken kool met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr witte kool
50 gr caisim
75 maiskorrels
3 teentjes knoflook
1 sjalot
2 rode lomboks
1 tomaat
2 theel vissaus
75 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken en de caisim in stukjes van 3 cm. Snijd de sjalot, de knoflook en de lomboks grof. Snijd de tomaat in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak dit 2 minuten. Dan de kool, de caisim en de mais toevoegen en bak dit zacht. Vervolgens de vissaus, het water, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en bak het zachtjes verder gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392209