Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr nangka
100 ml water
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
3 eetl olie (kokos)
Haluskan:
boemboe:
4 rode uien
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1 theel trassi
3 cm laos
1/2 theel jinten
2 rode lomboks
2 kemirienoten
Cara mambuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het water en de nangka toe en stoof dit voor 15 minuten. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en stoof het geheel verder gaar
ingrediënten:
300 gr nangka
100 ml water
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
3 eetl olie (kokos)
Haluskan:
boemboe:
4 rode uien
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1 theel trassi
3 cm laos
1/2 theel jinten
2 rode lomboks
2 kemirienoten
Cara mambuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het water en de nangka toe en stoof dit voor 15 minuten. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en stoof het geheel verder gaar