Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur kembang tahu segar - groentesoep met bloemkool en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur kembang tahu segar
groentesoep met bloemkool en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
1 bloemkool
2 wortelen
1 tahu
100 gr sperziebonen
10 bakso ikan (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 takjes koriander/ketumbar
1/2 theel limoensap
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
2 rode gedroogde lomboks
2 eetl ebi
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes en de bloemkool in roosjes, de wortelen in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tahu in blokjes en de bakso in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de bouillon, de jeruk purut en de sereh toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de bloemkool en de wortelen toevoegen en kook deze halfgaar. Dan de tahu en de bakso toevoegen, vervolgens de peper, het zout en de palmsuiker en kook alles gaar. Schep de koriander en het limoensap erdoor en serveer.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653