banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur kembang tahu segar - groentesoep met bloemkool en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur kembang tahu segar
groentesoep met bloemkool en tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1750 ml kippenbouillon (zie recept)
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
1 bloemkool
2 wortelen
1 tahu
100 gr sperziebonen
10 bakso ikan (zie recept)
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 takjes koriander/ketumbar
1/2 theel limoensap
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
2 rode gedroogde lomboks
2 eetl ebi
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes en de bloemkool in roosjes, de wortelen in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tahu in blokjes en de bakso in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de bouillon, de jeruk purut en de sereh toe en kook dit voor 3 minuten. Dan de bloemkool en de wortelen toevoegen en kook deze halfgaar. Dan de tahu en de bakso toevoegen, vervolgens de peper, het zout en de palmsuiker en kook alles gaar. Schep de koriander en het limoensap erdoor en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813370