Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Nua Yang Nam Tok - geroosterd gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nua Yang Nam Tok
geroosterd gekruid rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees
1 eetl vissaus
1 eetl asamwater
1 eetl limoensap
5 rode rawits

5 eetl vissaus
5 eetl limoensap
4 sjalotjes
5 takjes koriander (incl wortels)
4 takjes munt
2 eetl khao noor (zie recept)
1 eetl sesam zaad, geroosterd
3 theel chili vlokken
1 eetl olie

Bereiding:
Hak de rawits fijn en meng dit met de vissaus, het asamwater en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in en laat dit tenminste 3 uur marineren. Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje naar smaak gaar. Snijd het vlees daarna in repen.
Hak de koriander en de munt fijn, Snijd de sjalotjes fijn. Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe. Voeg dan de overige ingrediënten toe en roerbak dit op hoog vuur voor 1-2 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429874