Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Nua Yang Nam Tok - geroosterd gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nua Yang Nam Tok
geroosterd gekruid rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees
1 eetl vissaus
1 eetl asamwater
1 eetl limoensap
5 rode rawits

5 eetl vissaus
5 eetl limoensap
4 sjalotjes
5 takjes koriander (incl wortels)
4 takjes munt
2 eetl khao noor (zie recept)
1 eetl sesam zaad, geroosterd
3 theel chili vlokken
1 eetl olie

Bereiding:
Hak de rawits fijn en meng dit met de vissaus, het asamwater en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in en laat dit tenminste 3 uur marineren. Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje naar smaak gaar. Snijd het vlees daarna in repen.
Hak de koriander en de munt fijn, Snijd de sjalotjes fijn. Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe. Voeg dan de overige ingrediënten toe en roerbak dit op hoog vuur voor 1-2 minuten. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085725