Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Nuea Paad Prig - vlees met pepers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nuea Paad Prig
vlees met pepers

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
1/2 theel zout
zwarte peper naar smaak
3 gedroogde zwarte paddestoelen
1 rode ui
2 teentjes knoflook
4 rode lomboks
100 ml runderbouillon
2 eetl kecap asin
2 theel oestersaus
2 theel rijstwijn
4 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en wrijf deze in het meth zout en de peper. Week de padddestoelen tenminste 30 minute in warm water en snijd deze dat doormidden en verwijder de steeltjes. Snijd de ui en de knoflook fijn en de lomboks in grote schuine stukken.
Verhit in een wok de oloe en fruit hierin de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de lomboks toe en bak dit 2 minuten. Vervolgens de bouillon toevoegen gevolgd door de passestoelen, de kecap, de oestersaus en de rijstwijn en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103