banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Nuea Pad Ba Ma Grood Bai Saranae - ossenhaas met limoenblad en munt

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nuea Pad Ba Ma Grood Bai Saranae
ossenhaas met limoenblad en munt
Ingrediënten:
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
1000 gr ossenhaas
16 verse limoenblaadjes
250 ml (runder)bouillon (zie recept)
4 eetl lichte sojasaus
2 bosjes munt
3 eetl Thaise zoete chilisaus
3 eetl suiker
2 rode paprika's
150 gr kouseband

Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringetjes. Snijd de limoenblaadjes in zeer fijne reepjes, de paprika's in repen en de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de okie en fruit hierin de knoflook voor 3 minuten totdat deze lichtbruin is geworden. Voeg dan de lomboks toe en bak deze 1 minuut. Vervolgens de ossenhaas toevoegen en deze rondom bruin bakken. Dan de limoenblaadjes, de bouillon, de chilisaus, de sojasaus, de suiker en de helft van de munt toevoegen. Vervolgens de kouseband en de parika's toevoegen en het geheel nog 3-5 minuten doorbakken totdat het geheel gaar is geworden. Garneer het gerecht met de overige muntblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899896