Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nuea Pad Ba Ma Grood Bai Saranae - ossenhaas met limoenblad en munt

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nuea Pad Ba Ma Grood Bai Saranae
ossenhaas met limoenblad en munt
Ingrediënten:
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
1000 gr ossenhaas
16 verse limoenblaadjes
250 ml (runder)bouillon (zie recept)
4 eetl lichte sojasaus
2 bosjes munt
3 eetl Thaise zoete chilisaus
3 eetl suiker
2 rode paprika's
150 gr kouseband

Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringetjes. Snijd de limoenblaadjes in zeer fijne reepjes, de paprika's in repen en de kouseband in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de okie en fruit hierin de knoflook voor 3 minuten totdat deze lichtbruin is geworden. Voeg dan de lomboks toe en bak deze 1 minuut. Vervolgens de ossenhaas toevoegen en deze rondom bruin bakken. Dan de limoenblaadjes, de bouillon, de chilisaus, de sojasaus, de suiker en de helft van de munt toevoegen. Vervolgens de kouseband en de parika's toevoegen en het geheel nog 3-5 minuten doorbakken totdat het geheel gaar is geworden. Garneer het gerecht met de overige muntblaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333