banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kong Pao Kai
kip met groenten en pinda's

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
125 gr pinda's
7 gedroogde rode chilipepers
1/4 theel gehakte gedroogde chili pepers (vlokken)
2 teentjes knoflook
4 eetl olie
1 groene paprika
1 rode paprika
125 gr bamboescheuten
125 gr water kastanjes
4 lenteuitjes

ingrediënten marinade:
2 eetl oestersaus
2 eetl rijstwijn
1 theel maizena

ingrediënten saus:
2 eetl kecap asin
2 eetl rijstazijn
4 eetl kippenbouillon
1 theel palmsuiker
2 teentjes knoflook
1 theel maizena
1 theel sesam olie

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 45 minuten. Snijd de parika's in stukjes, de bamboescheuten in reepjes en de waterkastanjes in plakjes. Snijd de lenteuitjes in 3 cm lange stukjes en hak de knoflook fijn.Wrijf of maal de knoflook voor de saus fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten voor de saus.
Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook, de chilipepers en de pinda's voor 30 seconden. Voeg dan het vlees en de marinade toe en bak dit voor 4 minuten. Vervolgens de groenten toevoegen en nog 3 minuten bakken. Dan de saus toevoegen en nog 1 minuut laten koken totdat de saus in ingedikt en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36650156