banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jamur Taosi - paddenstoelen met groenten en zwarte bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jamur Taosi
paddenstoelen met groenten en zwarte bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr oesterzwammen
250 gr bloemkool
5 kwarteleitjes, gekookt en gepeld
1 eetl taosi (zwarte bonen pasta)
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode  lomboks
1 groene lombok
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
10 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes, de bloemkool in kleine roosjes en hak de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de ui in reepjes en de lenteui fijn..
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de taosi toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de oesterzwammen, de bloemkool en de kwarteleitjes toevoegen en meng goed. Dan het water, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel gaar. Strooi de lenteui erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101548