1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jamur Merang Goreng Kemangi
gebakken champignons met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijststro champignons / kastanjechampignons
1 theel zout
10 takjes kemangi
1/2 theel peper
100 gr bloem
150 ml water
50 ml santen asli (dikke kokosmelk)
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 rode lombok, ontpit
1/2 theel ketumbar
4 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons. Hak de kemangi in kleine stukjes (1 cm). Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met het zout, de kemangi, de peper, de bloem, het water en de santen tot een homogene massa. Schep dan de champignons erdoor.
Verhit in een pan voldoende olie. Neem 1 eetl van de massa en frituur dit bruin en gaar in de olie. Herhaal, de massa is voldoende voor 18 stuks.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804