Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Jamur Kuping Goreng - Gebakken Champignons
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Jamur Kuping Goreng
Gebakken Champignons
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr.champignons
100 gr. oesterzwammen
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
1 eetl. vissaus (nam pla)
1 theel.Golden Mountainsaus
1/2 kopje verse basilicum
1 eetl.olie

Cara-membuat:
bereiding:
Halveer de paddestoelen en hak de basilicum grof. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in reepjes. Kneus de laos. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de knoflook, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan eerst de champignons toe en dan de oesterzwammen en bak alles maximaal 2 minuten door. Dan de vissaus en de golden moutainsaus toevoegen en roer de basilicum er doorheen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805436