banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jamur Kuping Goreng - Gebakken Champignons
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jamur Kuping Goreng
Gebakken Champignons
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr.champignons
100 gr. oesterzwammen
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm laos
1 eetl. vissaus (nam pla)
1 theel.Golden Mountainsaus
1/2 kopje verse basilicum
1 eetl.olie

Cara-membuat:
bereiding:
Halveer de paddestoelen en hak de basilicum grof. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in reepjes. Kneus de laos. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de knoflook, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan eerst de champignons toe en dan de oesterzwammen en bak alles maximaal 2 minuten door. Dan de vissaus en de golden moutainsaus toevoegen en roer de basilicum er doorheen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40094647